Clubkampioenschappen 2022


Zonnetje, spanning, driesetters

Zaterdag en zondag 2 en 3 juli werd het park van Timmersweide in beslag genomen door zo’n dertig leden die allemaal graag met de beker naar huis wilden gaan.

Dit keer waren er zeven duo’s die zich inschreven voor de Gemengd Dubbel en zes duo’s stonden genoteerd voor de Dames Dubbel. Helaas geen Heren Dubbel dit keer maar de ‘vibes’ waren het hele weekend zo goed dat dit volgend jaar ook vast weer in het schema staat.

De leiding was in handen van Marja Bakker en Ine Zengerink; de catering werd verzorgd door Henk Zengerink en Hans Breukers én er werd gespeeld op de super verzorgde gravelbanen en dan weet je het wel: dat zit goed! Met een zonnetje, tosti’s, bitterballen, kaas en worst én natuurlijk noodzakelijk vocht werd het een prachtig weekend met spannende wedstrijden, lange games en veel driesetters.

Zondagmiddag om 15 uur waren de uitslag bekend. Voorzitter Bert Maring reikte de prijzen uit aan:

Gemengd Dubbel (GD)

  1. Sophie en Peter Boomers
  2. Modesta van Merkerk en Hans Lubbers

Dames Dubbel (DD)

  1. Eva van Tuijn en Monique Por
  2. Marja Bakker en Ine Zengerink

De organisatie werd terecht in de bloemen gezet en de ‘nazit’ was zoals altijd gezellig. Dank je wel voor je deelname (DD): Marion, Minie, Esther, Veronique, Ola, Lucy, Bercin, Filiz, Marja, Ine, Monique, Eva; (GD) Desiree, Jeroen, Ronald, Agnes, Loes, Peter, André, Everliene, Jan, Astrid, Hans, Modesta, Sophie, Peter.

Tot volgend jaar!

de foto’s zijn hier te vinden

Bestuur Timmersweide

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *