In memoriam Jan Tibben


 

Bij Jan werd in augustus nierkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar de longen. Een korte, ongelijke strijd volgde tegen tumoren die niet meer waren te behandelen.

Jan was een zeer gepassioneerde tennisser die ondanks zijn leeftijd van 73 jaar altijd nog zijn spel wilde verbeteren. Zo stond hij ook in het leven als horeca-ondernemer van o.a. de Kleine Kunst en de Cactus. De laatste jaren speelde Jan vooral mee met de senioren donderdagochtend groep. Hier is het verlies hard aangekomen. Jan was in deze groep een smaakmaker , verhalenverteller en verbinder. Buiten dat was hij ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Naast inzet voor de bar waar hij als horecaman natuurlijk wist hoe je iets gezellig en gastvrij kon maken was hij ook intensief betrokken bij het (baan)onderhoud van onze accommodatie.

Als Holec lid ging Jan in 2008 over naar de fusievereniging Timmersweide en werd daar direct de bouwpastoor van het te vernieuwen paviljoen. Daar bracht hij zijn horecakennis in, waardoor we aan hem o.a de toen ontworpen koelcel hebben te danken. Jan was vanaf die jaren het oliemannetje van de vereniging, die je voor elke klus kon vragen. Recentelijk heeft hij nog via de veiling van de inventaris van Restaurant de Buurman gezorgd voor de nieuwe stoelen en tafels op ons terras. We gaan Jan allemaal verschrikkelijk missen maar we zijn aan Jan verplicht dat de vereniging niet gaat piepen!

Wij wensen Astrid, familie en de vele vrienden van Jan alle sterkte om het verdriet van dit verlies te verwerken.
Het bestuur

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *