Nieuws


Clubkampioenschappen 2020

Eindelijk weer het clubhuis open en na een jaar van afwezigheid óók weer de Clubkampioenschappen bij TV Timmersweide. Een nieuwe opzet met het hele toernooi in één weekend. Dat bleek wel wat veel voor deelnemers die aan twee onderdelen meededen en al helemaal diegenen die tot in de finales kwamen. Maar ondanks dat was het een geweldig leuk en gezellig toernooi met 23 deelnemende koppels verdeeld over 3 onderdelen.

Het weer zat soms niet echt mee. Maar we begonnen zaterdagochtend zoals we zondagmiddag eindigden. Met een heerlijk zonnetje.

Ook leuk dat er deze keer een flink aantal nieuwe gezichten te bewonderen waren bij de deelnemers. Zelfs mensen met een zomerabbonement. Dat ze meteen de beker meenamen naar huis, dat hadden we niet verwacht…

Al met al een pracht toernooi met geweldige winnaars.

Bij de herendubbel waren dat de nieuwkomers Alex van Geldrop en Jan Willem Groeneveld, na een spectaculaire finale tegen Bahod Jerjes en Ronald Huidekooper.

Bij de damesdubbel wisten Femke Dekker en Ingrid Kosterink na een super tiebreak de winst te pakken tegen Marleen Heger en Barbara Mentink.

Het slotstuk was de finale gemengd dubbel. Wim Hoekstra en Marleen Heger tegen andere Wim Schouwink en Femke Dekker. Drukke middag dus voor beide dames. Ook deze finale was een thriller. Na 1-1 in sets een super tiebreak die werd gewonnen door Wim Schouwink en Femke Dekker met 10-8. Femke dus in 2020 met haar naam gegraveerd op twee wisselbekers!

Dank aan iedereen die deze clubkampioenschappen mogelijk hebben gemaakt en tot het volgende mooie toernooi bij TV Timmersweide: De Commercieel Nederland OTC Open in september!!

1e Plaats DD 2e Plaats DD
1e Plaats GD 2e Plaats GD
1e Plaats HD  2e Plaats HD

Voor nu fijne vakantie vast!