Onderling najaarstoernooi 1


De zomer loopt op zijn einde maar dat betekent niet dat we stoppen met tennissen. Het najaarstoernooi komt er aan.

We spelen vanaf dinsdagavond 13 sept i.p.v de Toss een mini competitie; 6 avonden met 5 teamwedstrijden per avond van 30 minuten: 1x mix, 2x HD en 2xDD . Elk teamlid speelt dan in principe 2 keer een half uur.

De speeldatums zijn 13, 20 en 27 sept, 4, 11 en 18 okt. Het is een gezelligheidstoernooi.   De eerste speelavond is 13 september, te beginnen om 19.00 uur. De laatste avond is de prijs uitreiking met een hapje en drankje. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. De kosten bedragen € 6,- per persoon, te voldoen de eerste avond bij één van de onderstaande commissieleden.   Enkele spelregels: – Elke wedstrijd duurt 30 minuten. Begin en eind van elke partij wordt door de bel aangegeven. – De games worden per wedstrijd doorgeteld; er worden dus geen sets gespeeld. – De einduitslag wordt bepaald door optelling van het totale aantal punten. Puntentelling: gewonnen wedstrijd = 2 punten, gelijkspel = 1 punt en bij verlies o punten, – Mocht er een avond door slecht weer niet getennist kunnen worden, dan wordt deze avond als niet gespeeld beschouwd en dus niet ingehaald. – Bij regenweer kan altijd naar iemand van de toernooicommissie gebeld worden om te horen of de wedstrijden doorgaan. – Kan een speler een avond of een wedstrijd niet, dan zorgt hij/zij/team zelf voor een vervanger (reservespeler) of lost het op met zijn/haar teamgenoten.   Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het een heel gezellig toernooi wordt. Ons motto is: het spelen is belangrijker dan het winnen. Geef je nu gelijk op bij marjabakker63@outlook.com  De commissie maakt dan een gelijkwaardige sterkte indeling voor de deelnemende teams.

Veel speelplezier.  

Namens de toernooicommissie:

Marja Bakker, Ine Zengerink, Wilfried Nijhuis 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Onderling najaarstoernooi

  • Teodora

    Beste lezen,

    Kan mijn kinderen een proefles bij je krijgen? als het alles goed zou zijn wil ik voor mijn kinderen(8 en 12 jaar) daarna inschrijven voor tennislessen. Wij zijn hier in Hengelo verhuizen uit Markelo. Mijn kinderen hebben allebei in Markelo tennis gespeeld.
    Groetjes, Teodora