Sponsorbord


Om onze vereniging, het park en accommodatie continue te verbeteren is er vanuit de sponsorcommissie een “Vrienden van Timmersweide” bord ontworpen en geplaatst.
Dit nieuwe bord hangt sinds kort aan ons clubgebouw aan de kant van de parkeerplaats. Zo kan iedereen die het park betreedt “de Vrienden van Timmersweide” bewonderen. Op dit moment is het bord nog leeg, maar we gaan ervan uit dat het bord binnenkort helemaal vol komt te hangen met de namen van mensen/sponsoren die onze verenging een warm hart toedragen.
Met dit bord willen we zowel leden en/of sponsoren de mogelijkheid geven om een bijdrage aan onze club te doen. Met deze financiële bijdrage help je onze vereniging enorm en kunnen we dankzij jouw steun onze vereniging en ons fantastisch park draaiend houden, ook in deze moeilijke tijden.
Met deze bijdrage kan er led verlichting op de gravelbanen aangeschaft worden, kunnen schilder werkzaamheden aan de accommodatie plaatsvinden en kunnen we ons terras voorzien van nieuwe stoelen en tafels.

Voor bedrijven is het tarief voor de naam/logo op het bord €150,- voor 2 jaar en voor leden die als vriend van Timmersweide hun naam op het bord willen, vragen we een bijdrage van €37,50 per jaar. Je kunt je aanmelden bij marcthuss@gmail.com.

VOL = VOL

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *