Voorjaarscompetitie 2021


Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2021. Begin januari moeten alle competitieteams ingeschreven zijn bij de KNLTB.

Op dit moment is het spelen én orgniseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Niemand weet precies hoe het verder zal gaan. De KNLTB houdt voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1,5 meter regelgeving te maken hebben, dan zullen zij gaan kijken naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen. De KNLTB heeft de voorbereidingen voor het nieuwe competitieseizoen alvast opgestart, in de goede hoop dat er in het voorjaar weer ‘normaal’ competitie gespeeld kan worden. Mochten er veranderingen worden doorgevoerd dan brengen wij jullie hier van op de hoogte.

Wij gaan ervan uit dat jullie team volgend jaar ook weer gaat deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Om er zeker van te zijn dat alle teamleden worden ingeschreven, vragen we jou om in een reply op deze mail door te geven welke basisspelers er deelnemen aan het team en op welke speeldag jullie spelen. Mocht jullie team hebben besloten om volgend jaar geen competitie meer te gaan spelen, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Dan hebben wij inzichtelijk wat er mogelijk is als wij aanmeldingen binnen krijgen van nieuwe teams. Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie team de wens heeft om in een andere competitiesoort mee te willen gaan spelen of de voorkeur hebben voor een andere speeldag, laat ons dit dan ook even weten zodat wij met jullie de mogelijkheden kunnen bespreken.

Alle aanvoerders krijgen persoonlijk bericht om de teams weer aan te melden

Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

Speeldata Voorjaarscompetitie 2021

Met sportieve groet,

Joyce Wagtenveld
VCL TV Timmersweide

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *