Voorjaarstennis 1


Voor alle TV Timmersweide leden,

crocus bloeit in de sneeuw ontwaken in warm zonlicht - lente stockfoto's en -beelden

Er hebben zich inmiddels 18 leden opgegeven , maar we zaten vorig jaar op het dubbele. Kortom we missen nog een paar leuke spelers en speelsters.  We gaan dinsdag 12 april beginnen met het voorjaarstoernooi en er wordt in principe tot 7 juni elke dinsdag gespeeld. Verhinderingen en slecht weer uitgezonderd.  

De wedstrijden duren 60 minuten en worden gespeeld tussen 19.00u en 22.00u. Alleen dubbelwedstrijden volgens het ladderprincipe. Zowel DD, HD als MIX. Iedereen speelt elke dinsdag één wedstrijd van 1 uur waarbij het aantal gewonnen games bepaalt wie er gewonnen heeft.

Ook onze nieuwe leden zijn van harte welkom om hier aan me te doen. Zo maak je kennis met onze club en andere leden. En je doet spelervaring op. Geef je per mail op bij

Marjabakker63@outlook.com

met naam, speelsterkte en 06nummer. Geef ook je verhindering op.  We proberen bij de indeling zoveel mogelijk rekening te houden met de speelsterkte. Bij veel verhinderingen kunnen we je ook inzetten als reserve. Geeft je nu gelijk snel op en reserveer de komende dinsdagen in je agenda. 

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. en we hebben natuurlijk leuke prijzen voor de winnaars.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Voorjaarstennis