Algemene informatie voor leden


Toegang tot het park.

Er is een sleutel te verkrijgen om het toegangshek te openen. Deze sleutel levert Johan Roessink (tel  06-53630814) tegen een borgsom van € 25,00. Bij het beëindigen van je lidmaatschap krijg je deze terug wanneer de sleutel weer ingeleverd wordt. Met deze sleutel kun je ook de deur naar de gang van de kleedkamers met toiletten openen (aan de kant van baan nummer 3). In deze gang zitten ook de schakelaars voor de lampen op de banen. Na het spelen de lampen weer uit doen wanneer er verder niemand op de baan is. De deur gaat op een bijzondere manier open en dicht: het slot wordt ontgrendeld en vergrendeld door het optillen van de deurkruk, waarna je de deur op slot kunt doen.

Er is parkeer gelegenheid op het eigen terrein, wanneer dit vol is dan is er bij het zwembad voldoende parkeergelegenheid. Ga niet in de berm parkeren daar wordt bekeurd.

We hebben je ook aangemeld als KNLTB lid. De bondskaart is voor jou aangevraagd en wordt naar verwachting over enkele weken geleverd. We leggen deze klaar in het Paviljoen.

Tennisactiviteiten.

We hebben op de club verschillende leuke tennisactiviteiten: Op zondag- en dinsdagavond in de zomer is er een instuif vanaf 19.30u voor iedereen. In de winter is dit op zondagmiddag, vanaf ongeveer 15.00 uur. Als je hierin interesse hebt kan je worden toegevoegd aan een groepsapp.

Clubtoernooien.

Er zijn diverse clubtoernooien, iedereen is van harte welkom om hieraan mee te doen, ongeacht jouw spelniveau. Meedoen is een heel leuke manier om andere clubleden te leren kennen. Voor al deze toernooien ontvang je voorafgaand per mail een uitnodiging tot inschrijving. De toernooien zijn:

  • Het openingstoernooi. Dit wordt op een zondag, aan het begin van het seizoen, gespeeld.
  • Het voorjaarstoernooi. Dit wordt op 7 á 8 dinsdagavonden gespeeld. Je wordt dan ingedeeld in een mix team van ca. 5 spelers. voor iedereen.
  • De clubkampioenschappen. Dit wordt doorgaans rond eind juni gespeeld. Er worden veel onderdelen gespeeld, mix, HD, DD, en enkel. Tijdens de clubkampioenschappen spelen senioren en jeugdleden tegelijk, elk hun eigen toernooi.
  • Het OTC open. Dit is een open toernooi, waaraan veel spelers meedoen, zowel van Timmersweide als van andere verenigingen. Dit toernooi wordt in september gespeeld, en is een officieel KNLTB toernooi.
  • Dit wordt na het OTC open, op 6 á 7 woensdagavonden gespeeld. Je wordt dan ingedeeld in een mix team van ca. 5 spelers. voor iedereen.

Verenigingsdiensten.

We willen graag dat alle leden hun steentje bijdragen aan onze mooie club. Daarom vragen we van elk lid om per seizoen 3 verenigingsdiensten te doen. Dit kan zijn bardienst, schoonmaak, tuinonderhoud, toernooicommissies en dergelijke. Door met z’n allen de schouders er onder te zetten houden we onze club draaiend, én betaalbaar.

Als dit onverhoopt niet kan, dan kun je 2 van de 3 verenigingsdiensten afkopen. Dit dan graag regelen met de penningmeester, mail naar: penningmeester@timmerweide.nl

KNLTB competitie.

Er komen diverse teams uit in de KNLTB competitie, junioren, senioren op donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag. Als je mee wilt doen, dan kun je contact zoeken met de competitieleiders. 

Paviljoen.

We hebben een mooi Paviljoen. Tijdens het  seizoen van april t/m oktober met uitzondering van de vakantie maanden, is er ’s avonds, en tijdens toernooien en competities, bardienst.  

Tennisles.

We hebben 2 tennisleraren. Als je wilt lessen kun je contact met ze opnemen. Klik hier voor meer informatie.

Voor de jeugd wordt er ook les gegeven door Nathalie van Wingerden. Tel 06-14676742. Voor verdere informatie kunt je terecht bij Marjolein Mulder of Nathalie van Wingerden.

Het bestuur.

Onze vereniging wordt geleid door het bestuur. Als je vragen of opmerkingen voor hen hebt kun je contact opnemen met Hans Lubbers 06-80041832 of mail naar secretariaat@timmersweide.nl

Welkomst commissie.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem contact op met de welkomst commissie,   Agnes Kuipers 06-50692475 of Marja Bakker 06-50857468, Almkuiper@kpnmail.nl  of marjabakker63@outlook.com.