Corona update 6 mei


Goed nieuws van premier Rutte: Van het kabinet mogen we vanaf 11 mei weer buitensporten en dus ook tennissen. 

Om dit in goede banen te leiden het volgende. 

In navolging van de richtlijnen van de KNLTB wordt iedereen gevraagd voor hij naar het park komt een baan te reserveren. Dat kan via je smartphone met de clubapp. Als je die nog niet hebt geinstalleerd op de smartphone doe dat dan alsnog. Aankomende week zijn alleen nog de kunstgrasbanen beschikbaar.  De gravel banen moeten nog een paar keer gewalst worden waarna de netten er weer op komen. Zodra deze gereed zijn hoor je het van ons.

Daarom verzoeken we de niet-werkenden gebruik te maken van de overdagtijden, waardoor de werkers in de avond terecht kunnen. 

Op de app kun je zien of er op het gewenste tijdstip de baan vrij is. Je nodigt dan tevens je tegenstanders daarbij voor het enkelspel of voor dubbel en dat per tijdvak van resp 30 of 45 minuten. 

Heb je een probleem met de reservering mail me dan (jfflubbers@home.nl) dan neem ik konkakt met je op.

Verder geldt dat het paviljoen/terras tot 1 juni gesloten blijft. Douchen doe je thuis en je tracht het toiletbezoek te vermijden of te minimaliseren.

De KNLTB zal deze week vermoedelijk ook de richtlijnen nog verder uitwerken. Zodra die bekend zijn informeren wij jullie daarover zo spoedig mogelijk 

Tot slot gelden uiteraard de algemene coronarichtlijnen zoals vooraf handenwassen, de anderhalve meter en als je verkouden of je ziek voelt blijf je thuis. 

Tot zover deze mail. Hopenlijk keert ieder weer gezond terug op de baan.

Tot gauw.

Namens het bestuur 

Hans Lubbers

secretaris 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *