Jeugd


Jeugd bij TV Timmersweide

Bij TV Timmersweide hebben wij een klein maar zeer enthousiast en groeiend aantal jeugdleden. Jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar. Enkelen spelen al meerdere jaren en sommigen nog maar net. Ons aantal jeugdleden kan zeker nog wat aanwas gebruiken,  nieuwe enthousiastelingen zijn dan ook meer dan welkom.

De jeugd heeft de toekomst en daarom vinden wij het belangrijk om ze alle aandacht te geven. Door hen op de juiste manier te trainen,  leren zij het spelletje onder de knie te krijgen of nog te verbeteren. Meerdere keren per week is er dan ook de mogelijkheid om training te krijgen van één van onze trainers. Het plezier staat altijd wel voorop!

Onze club is hard op weg om met het tennis kids programma een  tennis kids vereniging te worden. Daarom doen wij ook volop mee aan verschillende activiteiten zoals de world tour (competitie in verschillende sterktes voor de jeugd).

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de jeugd een goed gevoel te geven en daar hoort zeker het samen ondernemen van activiteiten bij. Kijk ook vooral op onze jeugdkalender voor geplande activiteiten.

Wil je meer weten? Of heb je vragen? We natuurlijk altijd beschikbaar op jeugd@timmersweide.nl

 

De jeugdcommissie