Wie zijn onze trainers?


Even voorstellen, onze trainers.

Manon – tennisleraar – trainer

Mijn naam is Manon Egberink. Ik woon in Hengelo, samen met Mark en onze twee zoons Teun & Daan.

Ik ben geboren in Boekelo en ben op mijn 18e naar Friesland verhuisd om daar een sportopleiding CIOS te volgen in Heerenveen. Ik heb het er zo naar mijn zin gehad dat ik er 14 jaar ben blijven hangen.
In die tijd heb ik al veel tennislessen gegeven in deze prachtige provincie. Nog steeds kom er graag om op de Friese wateren te zeilen.

Na mijn opleiding ben ik met een rugzak de wereld rond getrokken. In een jaar heb ik met eigen ogen zoveel mooie plekken mogen zien!.. dat is onvergetelijk en zit dus figuurlijk altijd in mijn bagage/rugzak.

Uiteindelijk trok toch weer het mooie Twente en ben ik teruggekeerd naar mijn roots.

Ik vind het nog steeds leuk om een balletje te slaan. Om mij heen heb ik een mooie club mensen waar ik wekelijks mee train. Tennis blijft een mooi en afwisselend spelletje.

Hopelijk tot gauw op de banen van Timmersweide!

IMG-20150303-WA0003

Manon druk bezig met les geven

Trainers, telefoonnummers en lesdagen

Trainer Telefoonnummer Lesdag(en)
Manon Egberink 06-50505850 Dinsdagavond en Donderdagavond
Rodney Herder 0648944629 Dinsdagavond

Rodney – tennisleraar – trainer

Rodney is sportdocent op het ROC, hij is 32 jaar en geeft al 12 jaar tennislessen. Competitie speelt hij bij Hercules. Rodney is woonachtig in Hengelo en doet naast tennis ook aan padel, skatehockey en zaalvoetbal.