Nieuwe voorzitter en penningmeester!


We zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat er geen enkel bezwaar is ingediend tegen de voorgenomen benoemingen van Peter Badart als voorzitter en Herman Benthem de Grave als penningmeester. Deze zijn per 1 mei 2023 benoemd. 

Het organogram is aangepast op deze site zodat ieder ook weet bij wie je moet zijn om een probleem te melden, een suggestie te doen of hulp aan te bieden. Hun mailadressen of telefoonnummers vind je in de KNLTB app onder “maatjes” Heb je die nog niet gedownload doe dat dan bij google playstore of in de App store. Een wachtwoord kun je aanvragen bij Monique Por via ledenadministratie@timmersweide.nl.  Want de app heb je ook nodig om de baanreserveringen te kunnen maken en nog veel meer. 

 

Even voorstellen:

Vanaf 1 mei zijn Herman en ik toegetreden tot het bestuur van TV Timmersweide. Ik heb met ingang vanaf 1 mei de rol van voorzitter van Bert Maring overgenomen en Herman de rol van penningmeester van Jan Koornstra. Langs deze weg wil ik daarom Bert en Jan ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de vereniging in de afgelopen 4 tot 5 jaren. In deze periode hebben zij samen met hun collega-bestuurders een goede structuur neergezet en een gezonde financiƫle basis opgebouwd waarop wij als nieuw bestuur kunnen voortgaan.

Graag stel ik mij kort even aan jullie voor als kersverse voorzitter van deze prachtige club.  Ik ben 62 jaar, na zo’n 20 jaar in Borne te hebben gewoond, sinds 2007 weer terug in mijn geboorteplaats waar ik mag wonen in het mooie Broek Zuid. Getrouwd met Annemieke (ook tennisser), en trotse vader van een dochter en zoon die inmiddels op zichzelf wonen. Werkzaam bij softwarebedrijf Visma (bekende sponsor 😉), waar ik de afgelopen 30 jaar als directielid diverse managementrollen heb ingevuld. Oorspronkelijk gestart in marketing & sales, de afgelopen jaren vooral actief in aansturing van grote veranderingstrajecten in onze services-organisatie.

Waar ik vooral blij van wordt: als een team er door goede samenwerking in slaagt om een gezamenlijk doel te bereiken. Dat is ook mijn drijfveer om een bijdrage aan onze club te leveren. In mijn vrije tijd sport ik graag; naast tennis houd ik mij fit met hardlopen en fysiofitness. Als coach ben ik tot 2019 zo’n 10 jaar actief geweest bij hockeyclub HCT.

In het kennismakingsgesprek met het huidige Bestuur heb ik afgesproken dat ik mij vooral wil richten op – hoe kan het ook anders gezien mijn achtergrond- de noodzakelijke groeimogelijkheden.

Gelukkig heeft deze club een stabiele organisatie met goed bezette commissies, waardoor ik mij meer kan richten op de “buitenkant”. Uiteraard wil ik dat samen doen met eenieder die deze prachtige club een warm hart toedraagt: ik zie en spreek jullie!

Groet,

Peter Badart

 

Als beoogd penningmeester van Timmersweide wil ik mij ook graag even voorstellen: mijn naam is Herman Benthem de Grave, ben 68 jaar (jong) en inmiddels zo’n 18 jaar lid van Timmersweide. Al vanaf het begin van mijn lidmaatschap speel ik competitie op de vrijdagavond, herendubbel 35+. Daarnaast speel ik graag in de Single toernooien in Hengelo en omgeving. Ik ben in 1982 vanuit Delft naar Hengelo gekomen om bij Signaal (inmiddels Thales) te werken in de Operationele Analyse van radar- en vuurleidingsystemen en dat ben ik tot mijn pensionering 2 jaar geleden blijven doen. Graag wil ik al mijn beschikbare tijd zinvol besteden en een bestuursfunctie bij onze vereniging zal daar zeker aan bijdragen. Tijdens mijn studie in Delft heb ik bij een grote studentenvereniging (Virgiel) een jaar lang, full-time, de functie van penningmeester vervuld, dus ik denk dat ik op dit gebied (dan ook bestuurlijk) wel enige kennis en ervaring meebreng.

Groet,

Herman Benthem de Grave

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *