Onderlinge Najaarscompetitie


Het Commercieel Nederland OTC OPEN is vanavond gestart! Speel je niet zelf? Kom vooral langs om je maatjes aan te moedigen.

Verder is het weer tijd om je op te geven voor ons terugkerend gezellig onderling “Timmersweide najaarstoernooi” Dit is i.p.v de Toss avonden.   

De speeldata zijn DINSDAG 12, 19 en 26 sept, 3, 10 en 17 okt.   De eerste speelavond is dus 12 september, te beginnen om 19.15 uur. De laatste avond is de prijsuitreiking met een hapje en een drankje. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. De competitiekosten bedragen € 7,50 per persoon, te pinnen de eerste avond bij één van de toernooi organisatoren.  

Enkele spelregels: – Je speelt altijd 2 wedstrijden per avond waarbij speelduur afhankelijk is van aanmelding. – Begin en eind van elke partij wordt door de bel aangegeven.  – De games worden per wedstrijd doorgeteld; er worden dus geen sets gespeeld. – De einduitslag wordt bepaald door optelling van het totale aantal punten. Puntentelling: gewonnen wedstrijd = 2 punten, gelijkspel = 1 punt en bij verlies o punten, – Mocht er een avond door slecht weer niet getennist kunnen worden, dan wordt deze avond als niet gespeeld beschouwd en dus niet ingehaald. – Bij regenweer kan altijd naar iemand van de toernooicommissie gebeld worden om te horen of de wedstrijden doorgaan. – Kan een speler een avond of een wedstrijd niet, dan zorgt hij/zij zelf voor een vervanger (reservespeler) of lost het op met zijn/haar teamgenoten.   Er wordt DD, HD en MIX gespeeld. Het weekend ervoor mailen we de teamindelingen en tijden door.  

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het weer een heel gezellig toernooi wordt.   Ons motto is en blijft: het spelen is belangrijker dan het winnen.  

Geef je nu gelijk op bij marjabakker63@outlook.com 

Namens de toernooicommissie:  Ine Zengerink   Wilfried Nijhuis   Marja Bakker 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *