Schoonmaakdag!
Het voorjaar zit in de lucht, de vogels fluiten weer vrolijk, de krokussen brullen de grond uit, de zon schijnt weer volop en velen van jullie staan te popelen om weer een balletje te mogen gaan slaan op ons mooie tennispark. Maar voordat dit zover is zullen we eerst zoals ieder voorjaar ons tennispark uit de winterstand moeten gaan halen. Op dit moment wordt de planning voor het gravelbanen onderhoud gemaakt en we proberen het ongemak zover als mogelijk te beperken en ervoor te zorgen dat vanaf het weekend van 18 maart, ijs en weder dienende, deze banen weer voor iedereen goed bespeelbaar zijn!   Echter om er ook voor te zorgen dat de rest van ons tennispark er weer helemaal netjes uit gaat zien, willen we graag een beroep op jullie doen als gebruiker van ons park en willen we jullie uitnodigen voor de jaarlijkse grote voorjaarschoonmaakdag op:  

Zaterdag 25 maart 2023, aanvang 09.00 uur tot ca. 16.00 uur  

Uiteraard zullen we alle harde werkers op deze dag voorzien van een heerlijke lunch met broodjes en soep en wordt jullie tijd en inspanning gewaardeerd als verenigingsdienst onder de rubriek Groenonderhoud. Dit kan door de gehele dag aanwezig te zijn of gedeeltelijk bijvoorbeeld van 09.00-12.00 of van 13.00-16.00 uur. Omdat we weten dat jullie allemaal trots zijn op ons mooie park en vele handen licht werk maken, rekenen we op een grote opkomst! Laat z.s.m. weten of je komt en tot wanneer en laat ook even weten of je gebruik wilt maken van de lunch.  

Graag even opgeven per email voor donderdag 23 maart naar: henkeninezengerink@outlook.com   Vertrouwend op jullie inzet en enthousiasme om er samen weer een top tennisjaar van te maken,  alvast bedankt.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *