Zomerchallenge 2024


Wij bieden deze zomer weer tennislidmaatschappen aan voor voetballers, volleyballers,  hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni t/m augustus, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen spelers aangeven dat zij tennislessen willen of een clinic volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en is er de mogelijkheid mee te doen aan het Commercieel Nederland OTC open-eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €55 – Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Timmersweide. E-mail naar ledenadministratie@timmersweide.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *